Skip to main content

Manapság, a munka és a magánélet egyensúlya a munka világának egyik legmeghatározóbb kérdése. A vállalatok egyre inkább felismerik annak fontosságát, hogy ne csak alkalmazottaik szakmai fejlődését, hanem személyes jólétüket is támogassák. A munkáltatói elkötelezettség növelésének egyik legjobb formája a Családi Napok szervezése, hiszen ezek az események mutatják meg egy vállalat valódi elkötelezettségét a családbarát munkahelyi kultúra mellett. Egy jól megszervezett családi nap végén nem csak az derül ki, hogy hogyan vélekednek a dolgozók a vállalatról és a munkahelyi környezetről, hanem az is, hogy a családok és közvetlen ismerősök hogyan látják és értékelik családtagjaik munkahelyét.

Ezek az alkalmak tökéletes lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kollégák a számukra legfontosabb emberekkel együtt a munkahelyi környezeten kívül is töltsenek időt, ünnepeljenek, és úgy érezzék, hogy fontos szerepet töltenek be a vállalatuk életében, ezáltal büszkék lehessenek munkahelyükre.

A MotivAction csapata több, mint 20 évnyi tapasztalattal és számos felejthetetlen céges rendezvénnyel a háta mögött olyan megoldásokat kínál, amelyek garantálják a dolgozók és a vezetők elégedettségét.

A tavasz beköszöntével végre lehetőség van kimozdulni az irodából, közösen időt tölteni a szabad levegőn, érdemes kihasználni a lehetőséget és megajándékozni kollégáinkat egy felejthetetlen közös eseménnyel.

Miért is javasoljuk tehát, hogy szervezzen munkavállalói számára Családi Napot?

  • Ezekkel a rendezvényekkel azt üzenjük kollégáinknak, hogy megbecsüljük munkájukat, és hogy fontos szerepet játszanak a vállalat életében.
  • Erősítik a munkahelyi közösséget, hiszen lehetőséget teremtenek a családtagokkal való közös időtöltésre és a munkatársak közötti kötelékek erősítésére, ami hosszú távon egy harmonikusabb munkakörnyezetet eredményez.
  • Növelik kollégái elégedettségét és ezáltal lojalitását, mert a pozitív élmények és a munkáltatói figyelem megmutatása hozzájárul a munkavállalók elégedettségének és lojalitásának növeléséhez, ami csökkenti a fluktuációt és javítja a cég hosszú távú teljesítményét.

A MotivAction mindig egyedi igényeihez, a vállalat profiljához, méretéhez és munkatársainak összetételéhez alkalmazkodva alakítja ki egyedi ajánlatait, Megbízóival szorosan együttműködve, de a szervezés és kivitelezés terheit levéve a vállukról. Legyen szó művelődésről, játékokról, workshopokról, sportversenyekről és minden korosztály számára megfelelő szórakoztató programokról – mi segítünk!
Keressen bennünket bizalommal!

A MotivAction csapata
Tel: +36 30 500 4718
E-mail: hello@motivaction.hu
www.motivaction.hu

Action Motiv

Author Action Motiv

More posts by Action Motiv

Leave a Reply